Just another manic monday




...

"Om du inte tar ställning mot en orättvisa, har du valt förtryckarens sida.
Om elefanten har sin fot på musens svans och du säger att du är neutral,kommer inte musen uppskatta din neutralitet!"

/ Desmond Tutu


1 bild säger mer än tusen ord!

Barnsoldater. Slavar. Sextrafficking. Anorexia. STORA BRÖST. Anabola. Fetma. Knark. Rutmage. Se ut såhär. Var sån. Klä dig så. Silikon. Botox. Krig.

Ja ni fattar. Jag är trött på det. Snälla kan inte människor bara inse att det är sjukt! Så jävla sjukt.

" Modetidningarna bara sprider trender, som inte passar männikan så folk mår sämre ändå undrar alla vad det är som händer när vissa väljer svälten." / Katen Röd.

Träna, ät nyttigt. Unna dig. Var glad att du kan gå, springa, stå. Var glad att du har blivit du. Var glad att du inte är svårt sjukt. Var glad att du inte behöver kriga när du är 6 år. Var glad att du har en familj. Var glad att du inte är sexslav. Uteliggare. 

Alla har vi vår egna historia och vårt eget bagage! Världen kommer aldrig att bli perfekt. Det vet jag. Men man kan ju alltid försöka göra den lite bättre.

Gräset är inte grönare på andra sidan. Ta vara på livet,det går inte i repris!





 

 





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Höst!

Okej,detta kanske låter lite sjukt,men gud vad jag älskar hösten och vintern! Jag föredrar heller vinter än sommar. På sommaren är det bara klibbigt och varmt,jag blir uttråkad när det är fint väder och man inte har någonting att göra. Man får dåligt samvete av att sitta inne,man orkar knappt gå en kilometer innan svetten bara rinner. Jag kanske ska flytta till Norrland eller nåt. Haha! Men det jag ville ha sagt från början är att det bästa med hösten är att det är så mysigt att gå på bio! Och hade jag haft ett fett bankkonto så hade jag gått på bio nästan varje dag. Så mycket älskar jag film!

Det går massa bra filmer nu. Här är mina tre i topp som jag bara MÅSTE se nu snart!

Allt för min syster är en film som bygger på en roman av Jodi Picoult!



Ska bli intressant att se Cameron Diaz spela en seriös roll för en gångsskull! Jag börjar ju nästan bara gråta av att se trailern. Så det ska bli spännande att se hur mycket jag kommer att gråta när jag sätt hela filmen. Haha! Jag får inte glömma näsduckarna.




Flickan som lekte med elden
,
uppföljaren på på Stige Larssons Män som hatar kvinnor! Första filmen var grym och denna ska tydligen vara ännu bättre!



Äntligen midsommar! Kanske inte en djup film,men jag gillar det ändå! Jag älskar ju Stockholm Boogie och det värkar som att det är lite samma gengre på denna filmen. Skadar ju inte att testa!

I mina hörlurarar just nu!












GÖTEBORG!

Då var man göteborgare på heltid nu då! Känns lite konstigt måste jag säga. Ännu jobbigare blev det igår när mamma ringde på kvällen och nästan grät. -"Ingen liten Emma som går runt och sjunger längre". Men både jag och mamma vänjer oss nog snart. Vi får väl se hur detta går överhuvudtaget,med det lilla studiebidraget och lånet man får från CSN så blir det ju knappt att man kan köpa mat. Jag får väl leva på nudlar som man gör i studentider! Även om det inte är nytttigt så är det faktiskt gott!






















I den byggnaden bor jag nu! =)

S

JAG ÄLSKAR DIG! Jag finns här när du vill prata. Det gör ont att veta att du mår som du gör. Men jag finns här för dig. Alltid! I alla väder och i alla situationer. Det vet jag att du vet. Mitt liv hade inte varit som det ska om inte du fanns. Du betyder så mycket för mig och jag kan inte med ord beskriva vad vår vänskap innebär. Du har hjälpt mig genom jättesvåra tider och nu finns jag här för dig! Du är underbar på alla sätt och vis och jag önskar att du också såg det och inte ställde såna höga krav på dig själv. För du är unik!!!!  


Flytt



Godmorgon Bloggen!

Idag flyttar jag hemifrån!!! Wooohooo! In till Göteborg,min älskade stad. Det kommer bli underbart! Wictor har lovat mig att hjälpa till att flytta,men just nu ligger han och sover! 

"Vi går upp klockan 9 imorgon då Emma" 

Yeah,right! Haha.  

Undrar bara hur mycket som kommer få plats i min lilla bil. Men det löser la sig!

Ha det gött!

VAD HÅLLER JAG PÅ MED?

Medicinsk grundkurs,det är Fredagkväll och jag sitter och läser medicinsk grundkurs och fattar typ ingenting av hur hjärtat är uppbyggt och hur man mäter andningsfrekvens. VAD HAR JAG GETT MIG IN PÅ? Är detta vad jag verkligen vill med mitt liv? Känns som att jag läser till läkare och inte mentalskötare! Jag spyr på boken och på hur vi människor är uppbyggda och hur en cell är uppbyggd och hur man får en hjärtattack och blablabla!!! Antar att det är denna kursen som är svårast. Ska bli roligt att läsa psykologi och alla andra kurser sedan,så jag får väl försöka få godkänt och vara glad åt det i alla fall. Jag kan inte göra mer än mitt bästa! Önskar bara att jag förstog något utav det jag läste! Haha! Jaja...


Kändisdjungeln

Jag ville bara säga att kändisdjungeln inte är ett dugg bra!!! Bara så att alla vet. Jag vill ha popcorn. ROCK ON!!!


Stress!!!!

Sitter och försöker plugga, men celler och astmaanfall har aldrig varit min starka sida dierkt. Känns som om allting hänger över mig. Får ont i magen. Varför stressar man upp sig? Det löser sig ju alltid på något sätt. Måste söka CSN och jag fattar inte ett skit av när mina studier slutar eller hur många poäng det är, det ska vara 1300 men när jag räknar så blir dett 1400. Och på Söndag börjar jag flytta in mina saker till Göteborg och vad ska jag göra med bilen då? Nu har jag en skatt som måste vara betald innan den sista september också! Sen måste jag plugga till 1 prov, samt lämna in 3 uppgifter! HUR SKA JAG HINNA ALLT? Jag kommer väl få en hjärtattack innan jag fyller 30. HAHA!


?

Varför är blogg så konstigt? Har ju vart så jättelänge nu ju! Man kan ju inte se om man får kommentarer eller vad man skrivit eller nåt ju! Jag menar,min blogg är ju ganska populär så då måste jag ju få en MASSA kommentarer. Hahaha! Skämt osido eller vad man nu säger. Haha. Men allvarligt varför kan man inte se sånt?

Min sista dans!

Jag har nog dansat klart nu. Jag vill inte dansa mer. Jag vill inte dricka. Jag vill träna och vara sund. Äta rätt och få ordning på mig själv. Komma ur den här cirkeln jag är i just nu. Jag tycker inte det är kul längre. Jag vill ha en vit månad,tror jag. Men när helgen kommer igen så blir man lätt utråkad och man vill inte ligga hemma och dega. Haha. Jaja, rock on!

bästa

Det är Fredag dag. Min bästaste dag. Puss

Jag spyr,Jag spyr,JAG SPYR!!!!!

 




JAG, EMMA ANDERSSON, SKA ALDRIG I HELA MITT LIV TA EN CIGARETT IGEN! 

Varför visas inte sånt här mer i Sverige? Hade detta visats så hade jag slutat för längesedan! 
Allt jag ser framför mig nu är den äckliga munnen på kvinnan i filmen. Jag ryser! Varför i helvete utsätter man sig för röking frivlligt? JAG ÄR DUM I HUVUDET JU! Skulle det behöva ta 2 år för mig att förstå det???!! 
Videon är en no smoking kampanj i Malaysia! Se videon! Tyck vad du vill. Jag bryr mig inte om vad ni tycker,men jag spyr nästan! Nästa gång du är sugen på en cigg,kom då ihåg detta!


F...




Jag är glad. Det är jag. Jag försöker se det positiva med att leva.

Men ibland är det svårt. Väldigt svårt.

När jorden håller på att rasa samman och isbjörnarna drunknar. När isarna smälter och land försvinner.  
När det händer en nära vän något väldigt hemskt.
När influensan sprider sig över världen. 
När man inte har nån kärlek.
När man inte är rik och inte fattig.
När det är krig på jorden.
När människor svälter.
När äckliga människor säljer barn som sexslavar. 

Och här sitter jag och lägger upp en bild på bloggen.  Jag kanske bara ska ta bort den. Jag menar hur roligt är det? Det bidrar ju till miljöförstörningen. 

Jag vill rädda jorden. Men min hjärna är inte tillräckligt inteligent för det. Jag menar,jag kan ju inte ens stava till inteligent. Orka.


Pengar går inte att äta!



När ni brutit den sista kvisten,
förgiftat den sista vatten droppen &
förorenat den sista vindpusten,
kommer ni märka att pengar inte går att äta

Syskonkärlek?

Oftast älskar jag min lillasyster! Men just nu,denna kväll,så AVSKYR jag henne! Jag vill bajsa på henne och dra henne i håret!!! Hon har mens och beter sig som en fjårtizzzzz! Fy fan för henne och hennes gälla jobbiga röst som jag bara vill trolla bort! Vet att det finns viktigare saker att blogga om. Miljöförstörning,politik och kungen,men snart exploderar jag! Tur att Sanna kommer snart så hon kanske dämpar sig själv och stereon LITE! Syskonkärlek?



Till min lillasyster Erika.

Erika, vi säger det inte så ofta till varandra
men jag hoppas att du vet att
jag finns alltid här för dig
som den blomma som planterades
för att alltid växa upp bredvid dig

vi har våra bråk
vi slåss med knytnävar och hårda ord
som ofta slutar med tårar, ord, skratt, kärlek
dom få kramar vi ger varandra
dom betyder oerhört mycket
syskonkärlek Erika, syskonkärlek

Förstår du vilken tur vi har haft?
att få växa upp med en människa precis bredvid dig
Erika, vi är ju dom ända som förstår
skämten, tecknen, orden, tankarna
jag skrattar ofta med dig
med dig delar jag med mig av allt
Erika, du betyder så mycket för mig


HAR NI SAKNAT MIG?

Kunde väl nästan tro det! Jag förstår inte hur alla hinner blogga? Jag hinner knappt med att äta. Men nu är jag här igen och skriver en liten truddelutt. Fast jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om? Vad vill ni veta? Lika många fingrar jag har,lika många är det som läser min blogg. Typ min storasyster,sara,wictor & Karoline! Haha! Men det är inte illa det heller. Jag är glad att någon läser den i alla fall!

Idag är det fredag! FREDAGSMYS!!!! Jag köpte 4 filmer igår. 4 filmer för 100 kronor på rocks var det! Och än sålänge är jag nöjd! Så kvällen består väl av att kolla på film! Passande väder iallafall!  

Nu måste jag jobba! Hinner ju inte skriva något typ. Rock on!


Hejdå Cigaretterna!

Idag gäller det! Idag fimpar jag ciggen för alltid! Det kommer bli sjukt svårt,men jag vet ju att det är det bästa!
Det svåraste kommer nog bli att inte få feströka. Jag älskar att ta en cigarett till ett glas vin eller på uteseveringarna om sommrarna till en kall öl! Men jag ska inte ge mig! Det är äckligt,farligt och farmförallt DYRT!

Wictor berättade en skitäcklig sak härom dagen. Han läser nån sluta röka bok som en som har rökt jättelänge har skrivit! Då berättade han ialla fall att när den här mannen hade rökt i några år och en gång råkade skära sig så hade blodet vart värsta gägigt och segt. Sen hade han då slutat röka och efter några år hade hans blod blivit normalt igen. På så sätt är kroppen fantastisk! 

  Sanna är en storrökare,men också en snygg en!


RSS 2.0