Helgen efter löning!

Hallå alla glada! Hur mår ni? I`m fine!!!

Jag har haft en toppen helg! I Fredags var jag ute och åt med två gamla jobbarkompisar och i Lördags så var jag och tjejerna på hollywood weekend på Berså! Hade aldrig varit där förut och tror inte att jag kommer gå dit igen. Det var litet och mest en massa konstiga typer! Men det var underbar musik och vi dansade hela natten!

Efter spetsad fanta på macdonalds,galna typer,bråk,kyssar och spyor i vattenfall så somande vi tillslut! En riktig utekväll som jag nu inte kommer få ha på 10000000 år känns det som! Men dessto roligare sen! Bilder kommer senare!

Denna veckan har jag FULLT upp!

Idag
  • JOBBA
  • Inreda mitt rum på nytt! Vill ha mysig indisk still med massa färger nu till hösten!
Tisdag
  • SKOLAN BÖRJAR! Ghad vad har jag gett mig in på? Haha.
  • Teaterkursen börjar i Göteborg på kvällen! Ska bli så jävla underbart kul! Kan knappt vänta!
Onsdag
  • LEDIG! Kanske ut och äta med vännerna!
Torsdag
  • Jobba på hemteamtet
Fredag
  • JObba på Hemtaeamt
Lördag
  • Kräftskiva hos Felizia! Ska bli så roligt!

Nu ska jag ut med hunden vår och sedan ska jag in till Kungsbacka och göra slut på pengar! För det är jag ju bäst på!

PS. I love this song





Panik

Hej Bloggen!

Hade ni en trevlig kväll igår? Jag hade det jättetrevligt. Jag och två arbetskamrater var ute och åt i kungsbacka. Det blev dock en tidig kväll,jag var jättetrött. Vi åt på ett ställe som heter Rumpanbar,med jättegod mat! Jenny och Beatrice åt pizza och jag åt någon pasta med oxfilè och kantareller typ. Nice! 

Ikväll ska vi ju till Berså och jag börjar få lite småpanik över vad jag ska ha på mig. Jag var ju på stan igår och jag hittade ett par lila pumps, men saken är den att jag typ har ett par likadana och dom har jag bara använt en gång och om jag känner mig själv rätt lär det bli likadant med dessa! Och dom expediterna var såå jäv*a jobbiga! Skulle fråga en tusenfrågor och helt plötsligt så står man där i kassan och ska köpa dom!

Jag ska nog åka in och lämna tebaka dom och kolla på något annat... Annars skiter jag fan i det här!


Tänk om pengar inte var så viktigt.

Då var halva lönen slut typ. Varför skall allt vara så dyrt för? Det där om att pengar inte gör en människa lyckligare är ju bara bullshit! Alla som använder sig utav det ordspråket är såna som har pengar! Klart som fan (ursäkta språket) man blir lyckligare om man har pengar. Annars kan man ju inte gör ett skit. Hur roligt är det att bara sitta hemma och flumma liskom? Sen kanske det inte är just pengarna som gör en lycklig, uatn det du kan GÖRA för pengarna. Jag vet inte,kanske är jag bara ytlig. Men jag har växt upp med en ensamstående mamma som inte har haft det bra ställt och när saker går sönder så blir allt bara så jobbigt. Hon blir ledsen och då blir jag också ledsen. Pengar är en jobbig fråga. Så är det bara!





google.se


Fredag Morgon

Godmorgon Bloggen!

Usch vad trött jag är. Gissa när jag somnade igår? klockan två! Var verkligen inte trött...
Idag kommer bli en bra dag,fast det är skitväder och solen inte skiner,så ska jag göra det! 

Idag ska jag åka in till storstaden och kolla lite i affärer! Behöver lite nya höstkläder. Shoppingen igår gick ju inte så jättebra. Tror nog att jag ska shoppa själv,annars blir jag bara stressad! 

Nu ska jag äta frukost! 

 

 


80`s & Studio 54

Kände tydligen inte mig själv så jättebra! För filmen är slut och jag är fortfarande pigg. Kan bero på att jag har druckit 16 koppar kaffe idag. Haha. Filmen jag såg nyss,studio 54,är grymt bra. Eller bra kanske den inte är, den är mer lite småsjuk sådär.

Studio 54 var en nattklubb i New York under discoeran i slutet av 1970-talet!
Ägaren Steve Rubell blev 1980 dömd till fängelse för skattebrott. Klubben fick sedan en ny ägare och stängdes 1986!
 
Filmen spelades in 1998 och i rollerna kan vi bland annat se Mike Meyers som spelar klubbens ägare och grundare. Och även Salma hayek (Once upon a time in Mexico) och Ryan Phillippe (En djävlusk romans) och Neve Campbell ( Wild Things). 

Jag tittade på filmen för att hitta inspiration till på Lördag när vi skall ut. Det är som sagt Hollywood weekend på Berså där 80 & 90 talet ska äga rum. Jag älskar 80-talet,även om jag bara levde 1 år under den. Haha. Men jag älskar musiken och kläderna var så fräcka! Jag fick dock inte så mycket inspiration till vad man kan ha på sig,men det fixar sig alltid!


Rubrik

HejHej - Hallå dagboken! 

Vad roligt att så många har kommenterat. Blir så mycket roligare att blogga då! 

Idag har jag umgåtts med mina vänner Karoline och Sanna! Vi har haft en mysdag i kungsbacka med shopping och lång fika. Blev dock ingen shopping för mig. Kan ni också ha såna dagar då alla kläder bara känns fula och inget passar eller sitter bra? Idag hade jag verkligen en sån dag.
Dessutom började jag och Karoline "bråka" inne på Ginatricot.
Karoline hade hitta något skärp med typ nitar på och sa att hon skulle köpa det. Så slängde jag ur mig något i stil med att hon redan hade tusen likadana sådana skräp. Då kontrade hon med att jag redan hade tusen likadana klännigar hemma. Men efter en stund insåg vi hur löjligt det var och blev vänner igen! Haha,så typiskt tjejer,jag vet! Istället kunde jag bara ha sagt, "okej vad fint,klart du ska köpa det." Jaja,då var då och nu är nu. Nu vet jag det till en annan gång!

Jag har haft en ibland dag idag. allt har bara kännts fel fel FEL! Ni vet såna dagar då man bara vill lägga sig ner och sova och hoppas att allt känns mycket bättre när man vaknar? Man känner sig ful och värdelös och allt känns bara meningslöst. Men imorgon är det Fredag och jag älskar fredgar. Fråga mig inte varför,så är det bara.

Nu ska jag lägga mig och kolla på studio 54. På Lördag ska jag och några tjejer nämligen på "Hollywood utekväll" på Berså i Göteborg! Berättar mer om det imorgon eller senar inatt. Får väl se hur pigg jag är när filmen är slut. Känner jag mig själv rätt så lär jag sova efter fem minuter. Haha! Så är det!  

Uppe Med Tuppen

Gomorgon bloggen!

Vet inte riktigt vad jag gör uppe så här tidigt när jag är ledig,men jag får skylla på Wictor. Och jag vet absolut inte vad Wictor gör uppe,han brukar annars sova till klockan två typ. Men kanske är dags att börja vända på dygnet igen. Skolan börjar ju nästa vecka och då måste man ju vara pigg och på topp!

Nu ska vi äta frukost,ta en sväng med hunden och sedan åka och hämta en massa gamla leksaker hemma hos Wictors päron. Han ska lägga upp dom på vinden.
- Varför slänger du dom bara inte,frågade jag. 
- Nää,men jag kan ju inte göra mamma ledsen!


See you!  

Sommar,Vin & Kärlek!

Det har vart en underbar sommar! Det var längesedan jag mådde så bra som jag gör nu! Livet är ju ett äventyr och jag bara älskar det! Fast ibland är jag så trött på livet och allt hemskt som händer så jag bara vill gå under jorden och skita i allt! Men det är bara ibland och så känner nog många, inte bara jag. Allt kan inte alltid vara underbart eller roligt.

Men ikväll ska jag ha roligt! Wictor kommer snart hit. Vi ska dricka vin och njuta av sommarens sista kvällar! Nej,nu får jag gå en liten promenad med hunden innan han kommer!


Tack Jessica!

Tack tusen gånger Jessica ( www.designbyjessica.blogg.se ) för min design! Nu ska jag blogga jättemycket! Jag är jättenöjd och glad!

Inget varar för evigt - Inte livet heller!

Hej Bloggen!

Jag läser en bok av Ingalill Enbom, som jobbar som optimistkonsult och har skrivit boken Våga leva tvärtom. Tänkte dela med mig av ett stycke ur den som är tänkvärt!  

De flesta har svårt att leva i nuet. Vi lver till råga på allt i en kultur som säger: "Om du skrattar på morgonen får du gråta på kvällen". Vi blir rädda.
Till exempel: du tänder till på något som händer, du blir genomlycklig och glad över detta. Olagom glad. Då blir du rädd. Nu måste du lugna ner dig. Du tänker framåt: "Vad betyder det här imorgon? Om en vecka? Om ett år? Det kanske inte blir något av det." Det dämpar dig dig men du kanske i alla fall känner dig omåttligt glad. Fastän du tror att det inte betyder något om ett år.
Då tänker du bakåt: "Hur var det förra gången? Javisst ja,det gick åt skogen." Nu har du intalat dig själv att det här definitivt inte är något att hetsa upp sig för.
En annan ursäkt för att inte våga: " Man vet vad man har men inte vad man får." Men då är risken att man aldrig får något. Ta chansen! Inget varar ju för evigt. ( Inte livet heller! )


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0