Friday I`m In Love


 

Sitter här och försöker plugga. Men det är inte mycket som fatnar kan jag säga. Det är konstigt,så fort det blir fredag så snurrar bara mina tankar kring Idol och jag försöker säga till mig själv att inte längta. Man ska inte längta för mycket. Men det är svårt. Haha. Ganska sjukt att man kan bli så besatt av ett program ändå. Jag ser liksom framemot det hela veckan. I kväll är det Las Vegas tema och jag undrar lite vad det innebär. Är det typ storband eller är det mer jazz? Ska bli kul och se i alla fall. Roligt att dom inte har samma teman varje år.
Vem kommer åka ut ikväll då? Vem hejar ni på? Mariette och Erika är ju mina favoriter. Sen gillar jag Erik också. Tror det kan bli Eddie som rycker ikväll. Men allt kan hända,you never know! 

Tove - Mack the knife med Bobby Darin
Calle - It's not unusual med Tom Jones
Reza - New York, New York med Liza Minelli
Eddie - Can't take my eyes off you med Frankie Valli
Erika - Sway med Perez Prado & Rosemary Clooney
Erik - You don't have to say you love med Dusty Springfield
Mariette - You to me are everything med The real thing
Rabih - That's amore med Dean Martin


Frågan är...

Jag drömde om dig inatt. Det var en vacker dröm och jag ville inte vakna! Du rörde vid mig. Så som du en gång gjort förut och jag kände mig mer levande än någonsin. Det finns ingen som du. För du finns bara i minna drömar och frågan är om jag någonsin kommer träffa dig? Frågan är om jag någonsin kommer glömma dig...


Rosa bandet och tårar!

Någon mer som såg rosa bandet galan igår? Var det någon mer än jag som fick hämta pappret i köket och torka tårarna med?

Ja ni som grät och såg förstår nog vad jag menar och ni som missade den. Ni missade nåt! Fan vad vacker den var. Sorglig men ändå hoppfull på samma gång. Hoppet är ju det sista som lämnar en människa sägs det och det visade sig tydligt på gårdagens inslag! Efter insalget med mannen som mist sin fru och sin yngsta dotter på 28 år och nästan sin andra dotter i bröstcancer så kommer Måns Zelmerlöw med världens vackraste låt och då har jag nästan använt upp hela rullen med hushållspapper kan jag säga! Haha. Cancer,fy fan vilken hemsk sjukdom! Ja jag säger som Petra Mede,Kvinnor känn på er bröst!!! Det ska i alla fall jag gå och göra nu! Haha.  



Way tooooooo gooooo

Jaha först ska man tydligen läsa till läkare och nu till elektriker. Där ser man. Jag klagar inte. Som sagt alla kunskap är nyttig. Men man kan ju få lov att undra. Tror nog att jag blivit bättre på det i och för sig. På att sluta undra alltså. När jag var yngre ville jag nästan ALLTID ha ett svar på varför saker och ting var si eller så.
T.ex.

Emma 15 år

Läraren: Okej alla barn. 1+1 blir 2!!!
Emma: Okej. Men varför?
Läraren: Jo, för det bara är så Emma. Det är fakta.
Emma: Jaha,men varför?
Läraren: (Jävla dumma idiot unge som inte fattar någonting.) Emma vill du gå till speciallläraren och räkna matte på tisdag?  

Jag har lovat mormor att sluta säga att jag hatar allting. Jag hatar Lök (det gör jag verkligen också) och jag hatar färjor,jag hatar sommaren och jag hatar det och det och det...Ja ni fattar... så jag ska väl säga att jag inte GILLAR fakta då. Jag tror inte på fakta. faktan visar sig oftast inte stämma. Ja,jag är flummig och jag gillar flumm. Jag gillar när man inte kan sätta fingret på saker. Låter kanske konstigt och jag vet inte vad det beror på, men jag tycker det är bra. Fast ibland hade jag dock tyckt det var bra om jag intresserade mig mer av fakta. Som Matte och engelsk grammatik. Jag är nog mer en sån som intresserar mig av Psykologi och konstnärliga tavlor! Haha.

Vet inte vad jag ville få sagt med det egentligen. Men nu är det sagt.

Lördag.

Lördag! Åh,dessa Lördagar! Vem har kommit på dess dagar? Tanken slog mig när jag för 1 timma sedan när jag var ute med min hund. Jag brukar promenixa på ett ställe där det finns massa djur. Typ får och hästar och ankor. dom har ju ingen uppfattning om vilken dag det är! Eller? Den enda Lördagsunderhållningen dom får är när någon går förbi deras hagar. Om jag hade vart ett får hade jag antagligen också tyckt det var intressant. Och så som jag såg ut, med stortjock svart jacka,blek i fejan och med en konstig färgglad mössa, så är det inte konstigt att dom glor! Haha. Vet inte riktigt vad jag ville få sagt med det där. Men whatever! 

Idag är det teater! Mormor brukar alltid varje år, bjuda mig, min lillasyster och mamma på teater. Ni som sätt bröllop och jäkelskap vet vad jag paratar om. Det är dom som brukar gå på påskafton och sånt. Jag tycker den humorn är rolig i alla fall och det ska bli spännande om dom lyckats i år igen.

Sedan blir det hem till stan igen och ta ett glas vin eller tvåt med Karoline! Hoppas ni får en härlig regning Lördag min 8 läsare! Haha! Rock on! 

  


Ny data?

Anledningen till att jag inte bloggar så mycket är för att min data är huuuuur seg som helst. Då tappar man tålamodet en aning. Ska lämna in den på inet nu nästa månad. Annars blir det väl till att köpa en ny! Nej tack!

Nu ska jag ut på stan med Josefin och Maria! Ska kolla lite saker inför hallooween och fika. Kanske blir bio också. Vi är tydligen statister i Bröllopsfotografen! Jag och Maria måste bara försöka övertala Josefin! Hörs sen!


Avundsjuk

AVUNDSJUK

Likt mig, är du lik någon annan.
Den jag vill vara, hellre än den jag är nu.
Ska jag bara acceeptrea?
Acceptera att jag är den jag är och inte någon annan?
Ska jag vara glad att just jag är jag?
Ska jag vara glad att just du är du.
Jag vill inte vara jag. Jag vill vara dig.
Jag vill leva ditt liv. Jag vill ha din röst. Din kropp. Ditt utseende. Jag vill ha allt det som du har.
Din värme,din utstrålning,ditt lugn.
Ska jag vara nöjd,när jag verkligen inte är det?
HUR FAN BLIR JAG NÖJD?


SHIT

Fan vad glad jag blev nu! Mariette Hansson, från idol, finns på spotify under namnet MaryJet! Kan fan inte sluta lyssna på Lies Beyond. Så otroligt vacker låt! Börjar ju nästan gråta.

Kanske låter hemskt,men jag hoppas inte hon vinner idol. Tror inte det är rätt forum för henne. HON SKA JU FAN GÖRA SIN GREJ!

Sen verkar hon ha världens goastè personlighet! Varm och lugn. Aaa,jag diggar henne som fan ialla fall!
 


FIMPA CIGGEN; BEHÅLL GLÖDEN!

SHIT! Jag är stolt över mig själv! Fan vad duktig jag är,rent ut sagt. Jag har klarat alla uppgifter och 1 prov på medicinskgrundkurs, och nu har jag bara ett prov kvar! Jag har inte rökt på 1 vecka och 2 dagar. Inte en enda ciggarett. Jag har tillochmed inte feströkt. När alla har gått ut och rökt, så har jag suttit där själv. Jag och rödvinet! Men jag klagar inte,jag är bara glad och stolt! Jag har gått ner 2 kg på 2 veckor, genom att bara ha ätit gröt till frukost och nyttig mat. Ingen pizza till middag eller annant onyttigt!

SEN HAR JAG FÖRGAT HÅRET! Jag ville ha det chokladbrunt men det blev typ brunlillarött! Haha. Det är snyggt,men jag sla gå ner nästa vecka och lägga i lite mörkare slingor tror jag. Bilder kommer sen :)

Ikväll kommer IDOL, och det är michael Jackson tema. Ska bli spännande!

Det var sjukt.

Godmorgon bloggen!

Vad händer idag?

Usch,har drömt väldigt konstigt inatt! Drömmde att jag var med i robinson och så var grabbarna i backstreet boys där och så skulle jag samla vatten från en damm och fylla nån flaska och så var det massa krigsfångar som duschade och det var blod överallt... Haha. När man ska försöka berätta om bilderna man haft i sitt huvud så låter det helt flummigt. Jag undrar varför man drömmer egentligen? Ibland kan drömmar vara så verkliga,så när man vaknar upp dagen efter så sitter den där konstiga känslan kvar hela dagen. 

Idag ska jag plugga! För det måste jag. Yes, nu är det bara en inlämmningsuppgift och ett prov kvar, sen är den medicinskabajskursen slut. Nej,jag har inte läst om bajs, men jag säger så när det är något som är jobbigt!
Sen blir det lunch med Lovisa!

 

Jag och Lovisa förra Lördagen!

Skrattar!

 
Hittade denna videon på knappen&Hakims blogg! Tyckte den var kul. När något är kul så skrattar jag....

NÄ NU JÄVLAR

får jag sätta igång med den här bloggen! Den kan ju för tusan bli en succè! Haha!

Det har vart en fantastisk dag idag. Har vart på bio och sätt flickan som lekte med elden! Hon är en kall brud den där Salander! Skulle vilja läsa böckerna,men har inte tid!
Ikväll har jag,Wictor och Joen lagat god mat och vart på nån konstig modevisning/cocktailparty!

Lycka!


RSS 2.0